dilluns, 7 de maig del 2012

07/05/12. En Miquel Sellarès i la guerra bruta del ministeri de l'interior contra Catalunya

Benvolguts,

Tenim ben clar qui són els nostres enemics?

Tenim clar quines són les cagades que no ens podem permetre com a país?

Tenim clar que el col·lectiu de Mossos deu estar trufat d’infiltrats espanyols? Com s’entén si no que entre ells parlin només en castellà malgrat que podria ser que entenguessin el català i tot. L’altre dia el diari explicava el cas d’uns immigrants africans que es dirigien en català als Mossos i aquests parlaven en castellà entre ells i els responien en castellà!

Tenim clar que en un cos que parlés en català des del primer a l’últim comandament i que no estigués farcit d’agents espanyols, no se’ls acudiria mai fer una protesta sindical i per tocar la pera al Puig i companyia se li adrecessin en castellà i li cantessin el “Que viva españa” o el “Porrompompero” com va passar fa uns mesos? Tenim clar que interior no va reaccionar? No varen dir ni piu? Potser no tenen dret, o autoritat, o força moral per acomiadar 3 dotzenes d’indesitjables manipulats des de Madrid?

Tenim clar que les actuacions molt dubtoses dels Mossos en les revoltes d’indignats de fa un parell de mesos varen ser venudes a l’exterior, Espanya i l’estranger, com una feblesa que només s’esmena amputant? 

Tenim clar que aquestes actituds dels Mossos i la innocència (?) dels responsables d’interior de Catalunya ens fa un mal irreparable perquè és venut a l’estranger com que els Mossos són un cos de fireta, pertanyent a un govern de fireta, amb un conseller de fireta (amb bat de beisbol), depenent tots d’un Parlament de la senyoreta Pepis?

Tenim clar que els Mossos i els seus comandaments deuen tenir pa a l’ull si no es van adonar que tot el que es va produir era un operatiu perfectament estudiat amb la introducció d’elements agitadors, pagats i protegits, per fer que els Mossos fessin el ridícul? I perquè des d’aquell moment en endavant calgués posar-hi gent seriosa, comandada per gent seriosa, i no mindunguis de les colònies!

I vegem què ha passat la darrera setmana amb les Fuerzas y Cuerpos de Seguridad del estado que varen envair Catalunya i varen ser festejats per la Llanos de Luna, pel Fernández Diez, etc, i que aquestes forces, evidentment, varen menysprear els seus inferiors, que per això s’anomenen Mossos, i es varen negar a col·laborar amb el Mossos per les feines de comandament. Vol dir que els Mossos estaven completament a les ordres dels espanyols I suppose! Si jo hagués estat al comandament de les forces d’ocupació hauria fet exactament el que ells varen fer...

En Miquel Sellarès, alt càrrec de Governació, creador dels Mossos d’Esquadra l’any 1982 i actual President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya (CEEC), assidu en aquest Bloc, ens explica en l’article  Com es marca paquet, com ha funcionat aquesta operació d’ocupació!  

Explica com la innocència (?) dels gestors d’Interior a Catalunya propicia que de los LLanos i Fernández Diez marquin paquet a Catalunya amb una ben muntada estratègia de subversió pagada, seguida de “sou uns inútils” i continuada amb l’assaig general de l’ocupació de Catalunya.

Amb les afortunades frases del subsecretari d’Interior espanyol que va dir: "Catalunya és Espanya i vindrem quan calgui". I devia afegir: Toma del frasco Carrasco!

En Sellarès afirma:

Es van tolerar, promocionar i pagar grups d'agitadors per desestabilitzar la seguretat ciutadana: calia generar desconfiança vers la nostra policia entre una bona part de la societat i dels poderosos.

En Sellarès acaba l’article amb aquesta perla:

Caldria que la nostra classe política, el nostre govern, els nostres mitjans de comunicació i els sectors socials mobilitzats del país no fessin el joc a l'Estat. Allò que ha fet l'Estat aquests dies és una demostració de força de cara al futur...

Podeu trobar l’article d’en Sellarès a http://www.ceec.cat/catala/articles/ensenyar-el-paquet-de-lestat/

 I dos articles del Directe.cat:

Dilluns, 7 de maig de 2012 .

Guerra bruta del Ministeri de l’Interior contra Catalunya


Miquel Sellarès denuncia els tripijocs de l’Estat per demostrar la seva força a Catalunya durant la cimera del BCE




L’Estat esmerça molts recursos per acabar amb la idea, cada cop més estesa, que qui s’ha de fer càrrec i assumir absolutament totes les competències en seguretat a Catalunya són els Mossos i que les Forces de Seguretat de l'Estat han de desaparèixer del país. La vaga del 29M i la posterior cimera del BCE es va veure com una oportunitat única. Primer calia agitar, crear una gran provocació, desestabilitzar la seguretat ciutadana, per després aparèixer com a garants de la seguretat, de manera que l’Estat mostrés als catalans i al món qui té la força.

Miquel Sellarès, en el seu article, assegura que “Es van tolerar, promocionar i pagar grups d'agitadors per desestabilitzar la seguretat ciutadana: calia generar desconfiança vers la nostra policia entre una bona part de la societat i dels poderosos. Una policia, amb tot, que havia demostrat certes mancances en el desallotjament de la plaça de Catalunya o en l'afer del Parlament. I ara, en la vaga general, era el moment de precipitar la debilitat dels nostres cossos de seguretat". Miquel Sellarès és expert en temes policials, i fou Director General de Seguretat Ciutadana de la Generalitat de Catalunya i el creador del cos dels Mossos d’Esquadra. Amb l’excusa de la seguretat i de no posar en risc la imatge Espanya, l’estat ha dut a terme un desplegament sense precedents a Catalunya. El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, va dir dimecres passat que “Cal garantir la seguretat i que la imatge d'Espanya quedi en bon lloc ", posteriorment, en valorar el desplegament durant la cimera, Ignacio Ulloa, Secretari d’Estat de Seguretat, va assegurar que “No podíem arriscar a que un contenidor cremant, un aparador trencat o un còctel Molotov disparés la prima de risc, el que hagués costat una milionada d'euros, molt més que el mateix dispositiu” i va afirmar que els aldarulls del 29M havien disparat la prima de risc. Ulloa també va escalfar l’ambient abans de la cimera en assegurar que “Cataluya és España i vindrem quan faci falta. Sellarès acaba el seu article assegurant que “Allò que ha fet l'Estat aquests dies és una demostració de força de cara al futur...”, directe!cat ja ho va explicitar, Assaig General, per si un dia proclamem la independència.

'Assaig General' per si un dia proclamem la independència

L’exageració del conseller Puig en presentar una Barcelona violenta, ha estat aprofitada per Espanya per ocupar policialment la ciutat

 
L’exageració del conseller Puig en presentar una Barcelona violenta, ha estat aprofitada per Espanya per ocupar policialment la ciutat. Presentar Barcelona com una ciutat violenta pels incidents del dia de la vaga general ha estat aprofitat pel Govern Espanyol per dissenyar una ocupació policial de la capital catalana amb l’excusa de la cimera del Banc Central Europeu. 8.000 policies blindaran la ciutat, 4.000 mossos d’esquadra i uns 4000 entre Guardia Civil i Policia Espanyola.
El Ministeri de l’Interior espanyol no ha volgut compartir un centre de comandament únic i d’aquesta manera preservar les seves. Aquests són alguns dels titulars de la premsa espanyola fent-se ressò de la noticia sobre el desplegament de la policia espanyola a la ciutat de Barcelona, com una mostra de que la seguretat sense la policia espanyola no és possible.

  La ciutat violenta mostrada pel Conseller Felip Puig com a excusa. Un error estratègic que ha servit d’excusa per suspendre el tractat Schengen i establir un dispositiu de la policia espanyola que pugui controlar la ciutat i les fronteres, tenir tota la informació necessària per tal de poder respondre a futures o properes amenaces.



El Ministeri de l’Interior no vol que els Mossos comparteixin la seva informació. Jorge Fernández li ha guanyat la partida al Conseller Felip Puig, tot han estat excuses per evitar compartir un centre de comandament únic, de cap de les maneres volien mostrar les seves tàctiques i informacions a la policia catalana. El desplegament policial de la policia espanyola és l’excusa perfecte per provar noves tàctiques i poder preveure maneres d’actuar en cas d’altres situacions de crisi, Espanya i el Ministeri de l’Interior estan preocupats per l’augment dels moviments independentistes a Catalunya, i tot el que sigui tenir informació els hi interessa molt


Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada