dimecres, 25 d’abril del 2012

25/04/12. El pobre funcionari Pere Navarro, Primer Secretari del PSC(PSC-PSOE) i pel que sembla més gris que el seu antecessor Montilla

Benvolguts,

Ja fa temps que vaig proposar-me no dedicar més la meva atenció al PSC(PSC-PSOE).

Però avui canvio momentàniament de parer després de sentir i veure les parides del primer secretari de l’esmentat partit.

D’entrada, l’incommensurable Perich (ja fa més de 15 anys que és mort...). Els humoristes ens fan veure nítidament la crua realitat:


I ara un tast de les parides: 

El líder del PSC compara Catalunya amb el desert de Nevada

Navarro: "És el moment de treure'ns la corbata i abaixar a la sorra del món real"

24/04/2012


Navarro s'ha plantat davant d'un nodrit grup d'empresaris per reivindicar que el PSC s'allunyarà d'una política de titulars per preocupar-se pels problemes reals: "És hora de tornar al carrer i d'estar en contacte amb els problemes de la gent. És el moment de treure'ns la corbata i abaixar a la sorra del món real".

"Em proposo que el meu partit faci un esforç per estar al costat de la gent costi el que costi", ha sentenciat en un esmorzar informatiu al Nueva Economia Forum, en què ha conclòs que l'actual Govern s'ha mostrat incapaç
es treure a Catalunya de la crisi. (com a anècdota podem dir que el traductor automàtic i el corrector humà han patinat com passa molt sovint. L’original castellà està bé però tampoc no tant: Es el momento de sacarnos la corbata y bajar a la arena del mundo real". "Me propongo que mi partido haga un esfuerzo para estar al lado de la gente cueste lo que cueste", ha sentenciado en un desayuno informativo en el Nueva Economía Fórum, en la que ha concluido que el actual Ejecutivo se ha mostrado incapaz se sacar a Cataluña de la crisis.)

Catalunya, com Nevada

Navarro veu en
Eurovegas el símptoma del fracàs del Govern, ja que ha criticat que fins ara és l'única proposta de progrés econòmic que ha posat a sobre de la taula la Generalitat: "Més enllà d'Eurovegas, el nostre país és un desert de propostes de creixement comparable al de Nevada".
http://www.catalunyapress.cat/cat/notices/2012/04/navarro-es-el-moment-de-treure-ns-la-corbata-i-baixar-a-la-sorra-del-mon-real-64653.php 

Unes quantes conclusions:

És lleig dir que Catalunya quan a propostes de creixement és un desert comparable al de Nevada. És una “boutade” per atacar CDC, però sobretot és un greuge pel nodrit grup d'empresaris catalans presents, que lluiten com tots els altres catalans, empresaris i treballadors, contra l’actual tempesta financera i sobretot contra l’espoliació a què ens té sotmès Madrid. Un polític no pot tenir aquesta pobra visió del seu país. Aquesta posició derrotista no ajudarà a tirar el país endavant, però està ajudant a tirar el seu partit endarrera!

Copio de la Viquipèdia el brillant currículum de Pere Navarro:
Pere Navarro i Morera (Terrassa, 23 de desembre de 1959) és el Primer Secretari del PSC. És llicenciat en Biologia per la UAB, i militant del PSC del de 1977. Començà la seva militància a l'Institut Arraona i la va seguir a la universitat. És un dels fundadors de la Joventut Socialista de Catalunya a Terrassa i l'any 1982 fou el responsable de la campanya per a les eleccions de l'any següent. I l'any 1983 va integrar les llistes del PSC a les eleccions generals.L'any 1987 entrà com a regidor de l'Ajuntament de Terrassa com a adjunt de la regidoria d'Urbanisme. Quatre anys més tard va ser president del Districte 5. Al 1994 Ocupà el càrrec de Primer Secretari del PSC de Terrassa i l'any següent ocupà la regidoria de Participació ciutadana i Joventut. Més endavant, al 1998 ocupa una altra regidoria, en aquest cas la de Cultura. L'any 1999 va ser nomenat quart tinent d'alcalde, i continuà al capdavant d'aquesta regidoria fins l'any 2002, moment en què substituí al fins llavors alcalde Manel Royes. A les eleccions municipals del 2003 va ser cap de llista del PSC a Terrassa i aconseguí 13 dels 27 regidors de l'Ajuntament. Fou investit com alcalde gràcies a un pacte amb ICV-EUiA i ERC, resultat que repetí l'any 2007. El 2011, després dels resultats del seu partit a les Eleccions generals espanyoles, es presentà com a candidat per a dirigir el PSC.[2] El 17 de desembre del 2011, en el 12è congrés del partit al Palau de Congressos de Catalunya, fou elegit primer secretari del PSC amb el 73.06 % dels vots.[3]

Sembla que la seva intensa activitat política no li ha permès ni exercir de biòleg ni adonar-se de la riquesa industrial de Catalunya, oi més si ha estat en contacte (?) amb l’ambient industrial de Terrassa, que no és el que havia sigut, però deu n’hi do! El Pere Navarro és un pobre home, funcionari d’un partit en caiguda lliure i que a més a més no se n’adona del seu entorn, ja que els arbres i sobretot les morterades li impedeixen de veure el bosc. 

Catalunya no és erma com Nevada i això ho hauria de saber aquest xicot.

Ara, el que sí que és erm com Nevada és la imaginació d’aquest pobre funcionari.

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada