dilluns, 26 de desembre del 2011

26/12/11. Encara no ets independentista?

Benvolguts,
La president del PP a Catalunya, Sanchez Camacho va concedir una entrevista al diari ARA que fou publicada ahir, dia de Nadal. Els periodistes eren Ferran Casas i Sara Gonzàlez.
L’entrevista no té preu! Cal llegir-la a l'enllaç de més avall.
Malgrat que la Sra. Camacho tira moltes pilotes fora quan li convé, mostra el que ella vol mostrar.
El Col·lectiu 2014, avançant-se al comentari que jo volia fer de l’entrevista ha fet un magnífic treball al seu Bloc de Directe.cat. Tant ben argumentat que de moment no calen més comentaris. El Col·lectiu 2014 ha fet una contra entrevista. I  comenta a pler cada resposta de la Sra. Camacho a l’entrevistaire. Us el transcric:

Encara no ets independentista?
“Si CiU no ens vols als governs és perquè som l’alternativa” aquest és el titular de l’entrevista publicada avui dia de Nadal al diari ARA. El PP no és ni alternativa, tant sols és un partit que aprofita les debilitats del catalanisme polític. CiU no us vol pel desgast que representa cada acord amb un partit que practica l’àtac més greu contra la llengua catalana que ha gosat fer en democràcia un partit polític.

“Es faran reajustaments que garantiran i no tocaran l’estat del benestar” una nova frase al vent, en poques setmanes comprovarem el cost de la victòria del PP.

“La despesa prescindible es reduirà i s’aprimarà l’administració, però es mantindrà l’essencial. És evident que Espanya ha de tenir un model de política exterior, perquè és necessari per al seu impuls i prestigi al món.” És a dir augmentaran les despeses en identitat espanyola i eliminarem tot el que podrem de les identitats catalanes, ambaixades, tv3, llengua i cultura catalana......

“Les polítiques d’estat són absolutament imprescindibles per a la convivència i la cohesió.” Una frase definitòria de amb qui s’hi juga els quartos el President Mas.

“Rajoy va fer un discurs molt equilibrat en el qual va reconèixer el pes de Catalunya a Espanya.”  I tant, 22.000 milions d’euros d’espoli són un gran pes dins d’Espanya, un pas més per seguir augmentant l’espoli.

“Els catalans no han entès el vot negatiu de CiU al nou govern de Rajoy.” Una gran frase per dir el contrari del que pensem els catalans, votar Rajoy és com votar el teu botxí.

“Estem garantint l’estabilitat al govern de la Generalitat i a l’Ajuntament de Barcelona.” Més ben dit estant portant CiU a l’abisme.

“Vam demanar al Govern eliminar dos canals de TV3 i el Govern va acceptar” amb amics com aquests no ens cal enemics de veritat, eliminem TV3, però TVE de cap de les maneres.

“Exigim un nou model de política exterior, suprimint i reformulant ambaixades.”  Com diu Toni Soler, d’això en diuen austeritat!!!!!

“Els estats tenen política exterior, i Catalunya no n’ha de tenir.” Més clar l’aigua, un motiu més per voler l’Estat propi.

“TV3 hauria de demostrar la pluralitat del país, no només la Catalunya independentista.” La gran avantatge de Sánchez Camacho és que en temes d’espanyolitat parla clar.


Encara no ets independentista?


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada