dimecres, 27 d’abril del 2011

27/04/11. Jordi Bilbeny. L'independentisme produeix una cohesió social que fins ara només tenia el Barça

Benvolguts,
En l’acte de lliurament de 20.000€ a Barcelona Decideix que la societat civil per mitjà de la fundació Catalunya Estat va fer, l’Alfred Bosch, responsable màxim de Barcelona Decideix va esmentar el començament de les consultes i va lloar l’organització de la primera consulta a Arenys de Munt. En aquest cas la lloança fou per dos dels tres organitzadors de la consulta a Arenys de Munt, que eren presents a l’acte: Josep Manel Ximenis i Jordi Bilbeny. En Bilbeny ha aparegut sovint en els meus escrits quan s’ha tractat del procés de  desconstrucció de la falsa història dels catalans que havia sigut prèviament construïda per Espanya en els segles XV a XXI. Però potser del muntatge de la consulta d’Arenys de Munt no se n’havia parlat prou.
Avui hi ha un article de Vilaweb junt amb dos clips d’entrevistes a Jordi Bilbeny que ens parla dels dos temes: la independència de Catalunya i la reconstrucció de la història. L’article du per títol  L'independentisme produeix una cohesió social que fins ara només tenia el Barça.
Llegiu-vos l’article i escolteu els dos clips de 10 minuts cada un que us il·lustraran molt i us faran passar a ser seguidors incondicionals d’en Jordi Bilbeny tal com jo he fet.
Com a informació complementària aquí teniu dues mostres recents del Bloc on es parla d’en Bilbeny i de la seva Fundació Institut Nova Història:
·         24/04/11. Garcilaso de la Vega... o... Galceran de Cardona?

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada