dijous, 17 de març del 2011

17/03/11. Reglament linguístic Girona. Desobediència civil!

Benvolguts,

Avui hem de comentar la notícia referent a que el TSJC ha suspès el reglament linguístic de la Diputació de Girona.

Ja hem dit moltes vegades que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) és un submarí espanyol (com la funcionària Bozal, com la tramposa Joana Ortega o com el botifler major del regne, Duran Lleida). El TSJC és un titella agafat a la mamella de l’estat. I segurament que actuen correctament d’acord amb la Constitució espanyola. I el TC també, i el TS també i el PP també, i els C’s també, i el PSOE també, i la Convivencia Cívica Catalana (la triple A, ai, la triple C) també.

Ja hem explicat manta vegades que la judicatura espanyola està podrida, però és legal segons la Consti!

Durant la dictadura havia tingut llargues converses amb un fiscal progressista de l’època sobre la funció de la justícia quan el jurista sap que les lleis que usa per castigar el personal són injustes. En aquella època era segurament la Ley de Principios del Movimiento Nacional, ara és la Consti del 78. I amb els Principios els jutges podien condemnar a mort, a cadena perpètua o al que sigui els dissidents. I amb la Consti els jutges poden condemnar a cadena perpètua o al que sigui els dissidents. El fiscal de qui parlo que després ha “medrado” i ha sigut durant anys President del TSJC opinava que havien d’obeir i castigar a qui fos, ja que considerava que des de dintre podien resoldre més que des de fora! I en Franco va morir al llit!

Els comentaristes de l’article ho tenen clar: Les sentències il·legítimes NO s'han d'acatar mai. Crec que no només no hem d'acatar aquestes sentències sinó dir públicament que no les acatem.

I jo dic: No comença a ser l’hora de practicar la desobediència civil? Em volen suspendre el reglament lingüístic? Doncs no en faig cas! Em volen modificar la Immersió Linguística? Doncs no en faig cas! Em diuen que hem d’anar a 110km/hora? Doncs fem que els Mossos no multin fins que no es vagi a més dels 130km/hora!

I continuo: Veurem els nostres representants “legals” al Parlament de Catalunya començant per CiU, impugnar el TSJC?

I del “tancament de caixes”? Per què no en parlem?

Vegem la notícia i els seus comentaris:

El reglament lingüístic de la Diputació de Girona, suspès per la justícia

“Convivencia Cívica havia presentat un recurs després de veure's afectats els de la Diputació de Lleida i el consistori barceloní
La retallada de l'Estatut al Constitucional espanyol segueix causant estralls. Des que l'alt tribunal va establir que la llengua catalana no podia ser d'ús preeminent, la justícia ha seguit aquesta doctrina per atacar la immersió lingüística a les escoles i per suspendre cautelarment els reglaments d'usos lingüístics de la Diputació de Lleida i l'Ajuntament de Barcelona. Aquest dimarts a la tarda Ciutadans ha donat a conèixer que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha suspès també el reglament lingüístic de la Diputació de Girona després que l'entitat espanyolista Convivencia Cívica hagués presentat un recurs. El Partit Popular de Catalunya també es va plantejar la possibilitat de recórrer judicialment contra el reglament del consistori gironí però va desestimar-ho després de constatar que els seus regidors hi havien votat a favor.“

Coincidint amb aquesta notícia Ciutadans ha aprofitat per anunciar que el partit inclourà al seu programa electoral la derogació dels reglaments d'usos lingüístics dels ajuntaments que, al seu entendre, no respectin la utilització de les dues llengües oficials a Catalunya. 

Algun comentari:

Jaume Cusó Barcelona
16 de març de 2011, 20.33 h
Crec que no només no hem d'acatar aquestes sentències sinó dir públicament que no les acatem.
Miquel BNC
16 de març de 2011, 12.13 h
Les sentències il·legítimes NO s'han d'acatar mai.
Recordeu que la justícia espanyola als Països Catalans es fonamenta en els Decrets de Nova Planta, establerts amb violència, sang i foc, i per tant, és il·legítima.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Decrets_de_Nova_Planta


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada