dimarts, 22 de febrer del 2011

22/02/11. La calle es mia

Benvolguts,

D’entrada us diré que no estic d’acord a que s’apugi la velocitat a les autovies del voltant de Barcelona. Els 80km/h ja m’anaven bé. Suposo que només la punyetera estadística ens farà veure i els farà veure d’aquí a un temps com haurà augmentat el nombre de morts en aquestes vies. D’altra part el títol que l’autovia B-23 és de titularitat espanyola, em recorda  quan el Fraga deia La calle es mia!

Però malgrat el paràgraf anterior també considero que si la B-23 és un trosset de 15 km entre Finestrelles i Molins de Rei que és de titularitat espanyola, són ganes de tocar el que no sona i de demostrar encara més que la calle es mia, el fet de voler fer que en aquests 15 km es trenqui l’homogeneïtat del conjunt d’accessos a Barcelona que evidentment cal respectar!

I així el Ministerio de Fomento ho aprofita per fer veure al senyor Felip Puig, que ha declarat fa poc entre altres coses que vol que els mossos tinguin atribucions de policia en tots els casos, etc,  qui mana a can Ribot!


De fet veig molta similitud entre el que veiem sovint per televisió d’uns pretesos membres d’ETA que la policia o la guàrdia civil introdueix en un cotxe cel·lular apretant-los el cap cap avall, imatge de forçada submissió, i aquesta imatge del govern de l’estat fent pedagogia i explicant que les atribucions de la Generalitat són limitades (limitadíssimes) i que ells tenen dret a jugar amb cartes marcades, sense amagar-se’n, ja que ells tenen el comodí del TC que la generalitat no té.

Notícia EFE. Titular:
Foment obliga la Generalitat a abaixar el límit de velocitat previst per a la B-23
PASSARÀ DELS 120 KM/ H ALS 100 KM/H
Malgrat que la carretera formava part de l'eliminació de la zona 80, és el ministeri de Foment qui decideix el límit de velocitat ja que la carretera és de la seva titularitat.

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada