diumenge, 30 de gener del 2011

29/01/11. Deficit Fiscal, "alpiste" i impost de succions

Benvolguts,

Del web d’ERC:

Ridao: 'A Madrid no s'hi ha d'anar a demanar permís ni perdó, s'hi ha d'anar a reclamar els 10.000 milions de dèficit fiscal'

Ara se’ls acut a ERC de reclamar els 10.000 milions de dèficit fiscal! I en els 7 anys de poltrona no recordo que els haguessin demanat massa vegades! I no són 10.000, sinó 22.000 milions (vegi’s llibret del CCN).

Un tast:
“El secretari general d'Esquerra, Joan Ridao, ha valorat aquest dissabte a Tarragona que 'és lògic que el Govern de la Generalitat afronti un pla d'austeritat per superar les tensions de tresoreria que genera la crisi, no pas la disbauxa com diu Artur Mas'. Ridao ha recordat que 'l'anterior govern va haver de superar la tensió assistencial amb àmbits com la sanitat, l'educació i els serveis socials en un context de crisi econòmica. Però no hem d'anar a Madrid a demanar permís ni a demanar perdó, el que hem de fer a Madrid és abordar les reformes estructurals començant pels 10.000 milions d'euros de dèficit fiscal, pel deute històric de la sanitat, i també per tota aquella despesa que el Govern de Madrid, per exemple amb la Llei de Dependència ens endossa i que no ens correspon' per recordar que 'va ser el mateix Artur Mas qui quan va pactar el nou Estatut amb Zapatero va dir que mai més hauríem d'anar mai més a Madrid a pidolar absolutament res'.
Però el Guerra va dir que ja aniríem tornant a Madrid “para mas alpiste”.
En la mateixa notícia hi ha un làpsus divertit:
"Ridao ha asseverat que 'sembla que aquest govern és captiu d'algunes promeses demagògiques i populistes de quan era a l'oposició, s'idealitzen les coses només per erosionar' en referència a l'eliminació de l'impost de succions."
Succions és un mot molt ben trobat. Insuperable quan es tracta d’impostos...


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada