dijous, 23 de desembre del 2010

22/12/10. El TS ataca Catalunya. El català NO PREFERENT en el merda-Estatut.

Benvolguts,

Si us mireu el Bloc hi veureu una Reflexió del 27/07/10. Llegiu-vos-la si us plau.

Fa 5 mesos
27/07/10. El català NO PREFERENT en el merda-Estatut

En la Reflexió jo demanava que funcionés la imaginació dels lectors per tal de trobar noves possibilitats amb les que el TC, el TS, el PP, els C’s, la CCC, etc ens poguessin emmerdar i ensorrar encara més.

Recordem també el vomitiu i "xulesc" article de la Chacón i el Felipe González explicant que la sentència del TC “només afectava al 5% del text de l’Estatut” (que ja havia estat retalladíssim pel PSC, pel PSOE, pel Congreso de los Diputados, a les ordres de l’Arfonso Guerra, pel pacte Mas-Zapatero, etc.

“Chacón y González parlen de “amplia mayoría de catalanes”...
Chacón y González parlen de “En rigor, los efectos jurídicos del fallo sobre la realidad del Estatuto son pequeños...
Chacón y González parlen de “un 5% de problemas ensombrecen el 95% de avances y soluciones"...
Chacón y González parlen de “la invocación de un grosero cálculo económico cada vez más distante de las tradiciones progresistas y más cercano a los postulados de la Liga Norte italiana.”
Quina barra!!!
Només cal veure els recursos d’inconstitucionalitat que hi ha hagut des de la sentència i els que acaben de ser admesos a tràmit: La Llei del Cinema i el Codi de Consum. I els que vindran...

Tanmateix, ja ho hem explicat moltes vegades que el TC té el dret, segons la Constitució i La Trinca de passar-se pels c... totes les lleis del país.”
Com s’ha vist aquesta setmana, al Tribunal Suprem (també en podríem dir TOP), sí que li ha funcionat la imaginació estimulat per unes denúncies vehiculades per l’impresentable Sr. Caja de Convivència Cívica Catalana (CCC).

Titulars avui. Per a sucar-hi pa, per petar-se de riure:

·         El Suprem exigeix a la Comunidad Autónoma de Cataluña (que aquí, de moment i fins a nova ordre, en diem Generalitat), que reintrodueixi el castellà com a llengua vehicular a l'escola

·         Oriol Pujol i Ernest Maragall veuen segur el sistema d'immersió lingüística tot i la sentència del TS

·         Carod demana una resposta contundent tant dels partits com del conjunt de la societat catalana


Tant Ernest Maragall (PSC) com Carod (ERC), aquest orgullós creador i membre dels tripartits i el primer Conseller d’Educació, el més de juliol  varen manifestar-se partidaris de trobar un camí negociant amb Madrid per tirar endarrere totes les conseqüències de la sentència del TC. Miserables!

Tanmateix, i a diferència del que deia el poeta “és quan dormo que hi veig clar”, tots aquests senyors no hi veuen clar. Tots aquests senyors toquen campanes.

Qui ha entès les conseqüències de la sentència del TC és la caverna (PP, C’s, El Mundo, etc)

·         C's amenaça amb exigir la inhabilitació de Mas si no acata al sentència



I l’únic que hi veu clar de veritat és l’Alfons López Tena de Solidaritat, ex-vocal del Consell General del Poder Judicial espanyol:

·         Per a Solidaritat, la sentència té dues úniques respostes: acatar-la o la independència

“El diputat de SI Alfons López Tena té una visió pessimista i contrària a la interpretació de CiU, ja que entén que el TS “ha acabat amb la immersió lingüística”.

El Suprem no fa res més que refermar el que ja va dir el TC al juny: que qualsevol persona pot demanar ser escolaritzada en castellà”, ha detallat el portaveu de Solidaritat, jurista de carrera i exvocal del Consell General del Poder Judicial. “I ara pot haver-hi una allau de reclamacions en aquest sentit. Les sentències del Suprem no tenen escapatòria possible: o les acates o estàs cometent un delicte. Ara ni CiU ni PSC ni ERC poden seguir amagant el cap sota l'ala en referència a la sentència del TC”.

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada