divendres, 24 de desembre del 2010

24/12/10. L'esquizofrènia de CiU i la Declaració Unilateral d'Independència

Benvolguts,

La revista El Temps número 1384 del 21 de desembre presenta a la Portada  “Un Parlament amb 58 diputats independentistes”

A l’interior l’article “Un parlament més sobiranista que sobirà” explica que en el nou Parlament hi ha 43 dels 62 diputats de CiU que es declaren independentistes, així com 10 diputats d’ERC, una diputada d’ICV i 4 diputats de SI. Total  58 parlamentaris catalans que són independentistes, és a dir, el 43% del total. A la revista hi ha un extens text analitzant l’independentisme dels diputats, amb fotos de cadascun.

Els 77 diputats restants, 57% del total són 19 de CiU, 9 d’ICV, 28 del PSC, 18 del PP i 3 de C’s, no han manifestat que fossin independentistes.

Així com en el tripartit el PSC(PSC-PSOE-PSOE-PSOE-PSOE) devia tenir una notable esquizofrènia comprovada en les votacions de lleis al Parlament de Catalunya i les votacions dels 26 diputats al Congreso espanyol que solien ser oposades, Estatut, Llei del Cinema, etc, ara l’esquizofrènia l’arrossegaran els diputats independentistes de CiU oposant-se a les propostes independentistes d’ERC o de SI!




Tanmateix, crec que ens hem de congratular que en el nou Parlament el 42% dels diputats amb noms i cognoms i fotos, siguin independentistes.


Us mostro noms i fotos.






































































En conclusió, imaginem-nos una situació que segur que es donarà, tard o d’hora i segurament que repetidament, amb més o menys intensitat: El TC, el TS, el govern espanyol, el Defensor del Pueblo, el Parlament espanyol, el Senat espanyol, el PP, el PSOE, els C’s, el Borbó, la Chacón, el Felipe González, el Bono, el Guerra, el Rajoy, l’Aznar, l'Intereconomia i tutti quanti, etc,  continuen l’atac a Catalunya per terra, mar i aire. Davant d’una situació que esdevindrà insostenible Solidaritat i ERC presenten una Proposició de Llei per fer una Declaració Unilateral d’Independència. Si els partits no donessin llibertat de vot als seus diputats el resultat seria 14 vots a favor i 121 vots en contra. Si els partits donen llibertat de vot als seus diputats podria ser que hi hagués 58 vots a favor i 77 en contra. Però podria ser molt bé que alguns o molts dels independentistes de CiU, del PSC i d’ICV que fins aquell moment  no s’havien manifestat independentistes surtin de l’armari i portant-ho a l’extrem (depèn de com estigui el país de putejat) en votin almenys 10 més a favor. Total 68 vots a favor i 67 en contra. Es declara la independència!  


Joan A. Forès
Reflexions


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada