dijous, 23 de desembre del 2010

23/12/10. Recurs d'inconstitucionalitat. Voleu dir que no n’hi ha prou?

Benvolguts

Quan encara no hem pogut comentar la sentència del TS del que els diaris, els ninotaires, la televisió i el Parlament, en la cerimònia d’investidura, en van plens, ara el TC ens sorprèn (o no!) amb una nova andanada, amb un nou atac frontal.

Notícia de l’ARA digital d’aquesta tarda:
“RECURS CONTRA UNA LLEI CATALANA

El consell de ministres aprova presentar un recurs d'inconstitucionalitat contra la llei de consultes.
L'executiu ho ha acordat aquest dijous, l'endemà de la sentència del TS que demana "reintroduir" el castellà a l'escola. Rubalcaba ha silenciat la decisió en la roda de premsa posterior a la reunió del govern espanyol

REDACCIÓ
Madrid | Actualitzada el 23/12/2010 16:13

Una de freda i una altra de freda. Finalment, el govern espanyol presentarà un recurs al TC perquè examini la inconstitucionalitat de la llei de consultes catalana, aprovada durant la darrera legislatura amb els vots del PSC, que presidia el Govern.
La decisió ha estat presa pel consell de ministres de José Luis Rodríguez Zapatero aquest dijous, l'endemà mateix de conèixer-se la sentència del Suprem que qüestiona la immersió lingüística la català a les escoles, i el mateix dia que s'investia president Artur Mas amb la benedicció del PSOE i gràcies a l'abstenció del PSC.”

Ja s’està veient claríssimament que ara tothom s’atreveix contra la colònia: El TC, el TS, el govern espanyol (PSOE), els C’s. el PP, junts, separats....

I unes preguntes:
·         Per què la sentència del TC va sortir en època de vacances?
·         Per què la sentència del TS va sortir el 21 de desembre, també començament de vacances?
·         Per què el nou recurs d’inconstitucionalitat el presenta “el govern amic espanyol” el 23 de desembre, també començament de vacances?
Deu ser casualitat...

L’avantatge de tenir el poder en una estructura colonial com la que patim, és que tu fots una castanya i mentre la colònia reacciona i es cura les nafres tu n’hi fots tres més i així successivament. Voleu dir que no n’hi ha prou?

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada