dilluns, 20 de desembre del 2010

20/12/10. La Vanguardia prefereix fer d’”Amiguitas de los ricos” que d’”Hermanitas de los Pobres”

Benvolguts,

La Vanguardia continua actuant descaradament com a Enemic del Poble o segons l’acudit antic prefereixen fer d’”Amiguitas de los ricos” que d’”Hermanitas de los Pobres”...

Hem explicat més d’un cop quina és la política conservadora de la Vanguardia. Recordeu que en el període de campanya de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya la consigna que hi havia a la redacció de La Vanguardia era: d’en Laporta ni parlar-ne i si se’n parla és per dir-ne mal!

I de resultes d’aquesta consigna, d’en Laporta i de Solidaritat Catalana per la Independència no se’n va parlar a La Vanguardia...

Vot anicipat a La Barceloneta
El dia 13 en les meves Reflexions varem explicar com l’Avui, l’ARA i el Periódico, entre d’altres, havien explicat en un reportatge escrit i gràfic com havia anat l’inici de la campanya de vot anticipat de la consulta popular del 10 d’abril que es va desenvolupar a la Barceloneta amb la votació de més de 3000 ciutadans, dels quals 2000 eren empadronats a la Barceloneta (20% del cens).

I varem explicar que La Vanguardia, a diferència dels diaris esmentats, de les revistes i de les ràdios, NO VAREN PARLAR de l’esdeveniment!

Una nova manipulació de La vanguardia
Avui tenim un altre cas flagrant de manipulació (per omissió com en els dos casos anteriors) de la informació del Grup Godó, ja que ni La Vanguardia ni RAC1 han parlat del repetit suport monetari (amb diner públic) del PSOE i de CiU als constructors de les autopistes radials de peatge d’accés a Madrid per evitar-los la fallida. Les “pobres” empreses afavorides són: Abertis, Acciona, ACS, Ferrovial, FCC, OHL i Itínere.

El País i altres diaris comenten amb normalitat l’operació:
“Cinco años más de vida para las empresas concesionarias de las autopistas radiales de Madrid, con dinero público. Y eso a pesar de que los Presupuestos del Estado de 2011 obedecen a una idea fuerza: la austeridad. El Ministerio de Fomento y el de Economía han acordado ya dar solución a la desastrosa situación económica de las autopistas de peaje con escaso tráfico.”

També ho explica Joan Tardà a Indirecte.cat d’avui:
Quan el diputat Sànchez Llibre va defensar en el Congrés aquesta esmena, Esquerra acte seguit li reclamà des de la tribuna que la retirés. Ja és prou vergonyant que pretenguin destinar-hi diners públics, però que, a més, ho reclami un partit polític català i catalanista és indignant. Gosar reclamar diners públics per a les concessionàries de Madrid...després del que hem pagat i continuem pagant a Catalunya just per manca d’inversions estatals en autovies al Principat. Escandalós!

I La Vanguardia i per extensió el Grup Godó no han dit ni piu. En resum La Vanguardia continua actuant descaradament com a Enemic del Poble o segons l’acudit antic prefereixen fer d’”Amiguitas de los ricos” que d’”Hermanitas de los Pobres”...


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada