dimarts, 14 de desembre del 2010

14/12/10. ZP/Montilla: Manual d'utilització

Benvolguts,

Avui en Montilla està de pega. Tant a l’Avui com a l’ARA expliquen que en Zapatero els ha utilitzat:

A l’Avui
Queixes de Montilla al consell nacional del PSOE:
“José Montilla, en funcions de primer secretari del PSC, es queixava, diumenge, en el consell nacional del partit, de l'actitud que ha tingut el PSOE envers el govern de la Generalitat aquesta legislatura. “El govern del PSOE no ens ha posat les coses fàcils”, va deplorar Montilla. En les disputes es veu que hi ha hagut final feliç, però després d'un estira i arronsa que Montilla va qualificar d'“esgotador”, tot lamentant el desgast que la reticència produïa.”

Zapatero/Montilla: Manual d'utilització:
“El vot massiu dels electors catalans a les candidatures socialistes en les eleccions espanyoles del 2008 va garantir la reelecció de Zapatero. No s'ha pagat pas aquest suport amb la mateixa generositat. I un altre retret: a Montilla li dol tant o més el festeig poc dissimulat de Zapatero amb CiU. Com que Zapatero ja comptava amb el suport incondicional dels diputats del PSC, dissolts en el grup socialista del Congrés, ja no havia de preocupar-se'n i el que havia d'anar a cercar era el pacte amb la federació, en assumptes concrets.”

A l’ARA
Els dirigents del PSC són "amics i companys" del PSOE, però aquests se’n renten les mans:
“Després de la reunió permanent del PSOE, Iglesias no ha volgut atiar la polèmica amb Montilla. Assegura que els dirigents del PSC són "amics i companys" i que "ara més que mai" estaran al seu costat, com han fet sempre –diu– a les verdes i a les madures.

En privat, fonts de la direcció del PSOE, reiteren que no tenen intenció d'interferir en tot aquest procés intern, però si que treuen pit i aconsellen al PSC que reflexioni perquè a les generals treuen 25 diputats i a Catalunya el seu projecte no té èxit electoral. És a dir, que eviten assumir responsabilitats, com ja van fer des de la seu del carrer Ferraz la nit “electoral.

Es veu doncs ben clar que en Montilla, malgrat haver dimitit la mateixa nit electoral ha caigut en desgràcia als ulls del PSOE. A la Unió Soviètica l’esborrarien de la història com si mai no hagués existit. I total per haver ajudat repetidament ZP i el PSOE a guanyar eleccions a Espanya gràcies als 25 diputats “muts”, que a més a més segons ells mateixos expressen estan encantats d’aixecar el dit (o prémer el botó) quan els ho manen, sense preguntar-se si aquell gest afavoreix o desafavoreix Catalunya i el PSC. I tot a canvi de menyspreu i oblit. Ja varem explicar fa uns dies que la manera de no tenir enemics és no fer mai favors a ningú...


Joan A. Forès
Reflexions
http://reflexionsjafores.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada