dimarts, 7 de desembre del 2010

07/12/10. Uns quants articles per animar-nos...

Benvolguts,
Uns quants articles per animar-nos...

Del diari ARA del 6 de desembre:

Un 64% dels espanyols reformaria la Constitució per limitar les competències de les comunitats autònomes
“Nou de cada deu volen que es garanteixi el dret a estudiar en castellà a totes les comunitats autònomes i tan sols un 30% desitja un Estat federal. La pedagogia per avançar cap a la descentralització i la pluralitat interna de l'Estat espanyol no sembla que faci gaire efecte i any rere any els partidaris d'aprofundir en l'Espanya uniforme guanyen adeptes, a la vegada que el nombre de persones que s'inhibeixen d'aquest debat es redueix. Aquesta és la constatació de la tercera enquesta que amb motiu del dia de la Constitució publica el diari Público. Segons aquest estudi, prop d'un 70% dels espanyols voldrien reformar el text, però no precisament per augmentar el nostre autogovern.

Del diari ARA del 7 de desembre. Article de Joan Rusiñol:

CiU dóna suport al PSOE per evitar una compareixença de Zapatero sobre el Sàhara

Només un tast:
“La federació nacionalista argumenta que fa pocs dies ja va donar explicacions la ministra d'afers estrangers a la cambra baixa. Convergència i Unió (CiU) ha sumat els seus vots avui als del PSOE per tombar una iniciativa dels nacionalistes bascos, que reclamaven la compareixença en ple del president espanyol per clarificar la seva posició sobre la tensa situació que s'ha viscut -i es viu- al Sàhara Occidental. La portaveu avui de CiU a la Junta de Portaveus, la diputada d'Unió Democràtica Concepció Torruella, s'ha posicionat amb el PSOE per desestimar aquesta petició”

Del diari ARA del 7 de desembre. Article de Joan Rusiñol:
Els 25 de Madrid s’atrinxeren amb el PSOE

Un tast:
“Els diputats al Congrés provinents de la “Comunidad Autónoma del Noroeste de España” diuen que ja els està bé la seva situació. Gairebé cap dels 25 membres de la llista que liderava Carme(n?) Chacón aposta per separar-se del PSOE a la cambra baixa.”

Del diari Avui del 7 de desembre:
Bono alerta contra els que burxen en la diferència per trencar Espanya

Un tast:
El president del Congrés afirma que, amb la Constitució a la mà, no hi ha perill de ruptura. Assevera que “la desigualtat és el pitjor per a la nació i la justícia”


Socors! La caverna i la Brunete mediàtica, ens bombardegen sense pietat.
Socors!

Joan A. Forès
Reflexions
http://reflexionsjafores.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada