dimecres, 21 de juliol del 2010

21/07/10. Ens criden. Article de Vicent Partal

Un molt bon article d’en Vicent Partal! Sobre la necessària reacció de partits, associacions civils i particulars a la CRIDA independentista d’en Laporta, en López Tena i l’Uriel Bertran.

Comença dient:
Ahir Laporta, Tena i Bertran van sorprendre fent una crida als partits i a la societat civil per a formar un bloc independentista capaç de guanyar les eleccions i de proclamar la república, tot seguit.
I acaba dient:
Jo crec que paga la pena d'intentar-ho. I que també paga la pena de dir des del primer dia que, si no ho aconseguim, serà, simplement, perquè no ho haurem volgut nosaltres. Sense excuses.

Ens conjurem per adherir-nos-hi, per forçar els partits en els quals militem o en som simpatitzans a adherir-se a la CRIDA?
Llegiu-vos l’article, llegiu-vos el text de la CRIDA i movilitzeu-vos! El moment és òptim després de la retallada del TC i la reacció immensa de la manifestació del 10J. No ens parem!
Que no haguem de dir com l’Estanislau Figueras, President de la Primera República Espanyola, aquella famosa frase adreçada al seus companys de govern: Que n’estem fins als collons de tots nosaltres!!!
Salut i República Catalana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada