dissabte, 24 de juliol del 2010

24/07/10. Catalunya-Kosova

Hola,
Us recomano lla noticia  de l’Avui de títol: “”
“Els EUA neguen a Catalunya el dret sobirà de Kosova”. Ai, collons!

L’article fa referència a que ERC va presentar al Congrés una proposició no de llei en la qual instava el govern espanyol a reconèixer l'Estat balcànic. Joan Ridao, secretari general i portaveu d'ERC al Congrés, va manifestar que “la legalitat internacional empara la possibilitat que hi hagi nous Estats”. Per ell, la democràcia només té un límit: “L'expressió de la voluntat popular”.

En l’article s’explica que:
El portaveu del departament d'Estat nord-americà, Philip Crowley, va negar que el dictamen del tribunal sigui aplicable “a cap altra situació”, després de ser preguntat si aquesta decisió no podria donar ales a altres moviments secessionistes com els de Catalunya o el País Basc.

En l’article s’explica també que el president de la Generalitat, José Montilla, va rebutjar ahir els paral·lelismes que “alguns interessadament” fan entre Catalunya i Kosova, ja que “no té res a veure el règim opressiu de la Sèrbia de Milosevic amb la Catalunya i l'Espanya del 2010”. Ja es veu que amb aquests amics no ens calen enemics...


Hem de seguir parlant del règim opressiu que Espanya fa 300 anys que aplica a Catalunya! Qui vulgui dir-hi la seva hi està convidat. Cal que les noves generacions (les del PP també!) sàpiguen com ha funcionat el genocidi continuat que ha practicat Espanya amb Catalunya!!!

Espero les vostres col·laboracions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada