dimecres, 10 de novembre del 2010

25/08/10. Els catalans exerciran el dret a decidir en les eleccions (Montilla dixit)

Benvolguts,
Montilla afirma que els catalans exerciran el dret a decidir en les eleccions:
“Quan arribin les properes eleccions llavors els catalans podran elegir entre un ampli ventall de possibilitats. El mateix que l’Herrera i que en Pasqual Maragall avui! Hi haurà propostes autonomistes, federalistes i independentistes”
-amb gust de xocolata de vainilla i de maduixa...
Respecte al recurs del Defensor del Poble contra la llei d'acollida, Montilla ha reiterat que la millor manera de respondre als seus promotors és desenvolupant la norma com fins ara. “El PP té un problema, i és que no accepta que la llengua pròpia de Catalunya és el català”, ha afirmat.
No l’accepta el PP ni el Defensor del Pueblo, ni la seva substituta, ni la Chacón ni el ZP, ni l’Albert Rivera que deia fa uns dies que el català els molesta.
I el problema no el té el PP, el tenim tots nosaltres!

I el comentari més votat, millor que l’article:
“El Dret a l'Autodeterminació d'un poble (galleg, basc, català, irlandés, escocés, bretó, occità...) està per sobre de la Constitució Espanyola. Ho diu l'ONU. I és l'ONU, donat que Espanya nega l'exercici democràtic del dret a decidir, l'organisme que ha de vetllar per garantir que es pugui fer el Referèndum d'Autodeterminació. Per una qüestió de dignitat com a poble, de supervivència econòmica i cultural, Catalunya té el dret i el deure a decidir el seu futur, en pau.

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada