dimarts, 17 d’agost del 2010

17/08/10. Empatx de notícies i articles sobre l’independentisme “extraparlamentari"

Benvolguts,
El diumenge 15 hi ha hagut un empatx de notícies i articles sobre l’independentisme “extraparlamentari”. Per cert un partit o coalició és extraparlamentari fins que entra al Parlament i deixa de ser-ne, per tant el mot pot ser que sigui una mica pejoratiu...

A El Periódicu una entrevista amb en Carretero: Opinions diferents sobre les llistes: Reagrupament vol usar llista tancada proposada per la direcció, Solidaritat proposa una llista oberta i primàries:

De la mateixa manera, ERC, tercer o quart o cinquè en discòrdia i “parlamentari” prioritza un referèndum a una declaració unilateral d'independència. També explica que: “Els republicans saluden com una “molt bona notícia” l'aparició de nous partits independentistes perquè consideren que d'aquesta manera CiU haurà de sortir de “l'ambigüitat calculada” en aquesta qüestió. Llorente situa l'antic corrent crític d'ERC, encapçalat per Joan Carretero, i la formació de Joan Laporta en el centredreta independentista i rebutja qualsevol aliança preelectoral. També descarta com a “plans immediats” una reunió amb Laporta i Carretero.”

A Vilaweb publiquen una entrevista amb Carles Móra, batlle d’Arenys de Munt i candidat de Reagrupament, en la que veu possible la coalició si tothom fa sacrificis-: “No es pot menystenir la proposta de Solidaritat Catalana”

A l’Avui/El Punt un article parlant d’Unitat, unitat, unitat, unitat, unitat...

També a l’Avui/El Punt un article sobre el Puzle independentista...

I “last but not least” el mateix diari  dóna l’opinió de moltes personalitats, des de Joan Blanch, ex-batlle de Badalona i impulsor de la Coalició-Manifest del 12 d’abril  fins a Toni Strubell impulsor de Solidaritat, passant per Patrícia Gabancho independentista no alineada. Completat amb un Arbre Genealògic molt entenedor sobre l’independentisme avui...

 Que digeriu de gust!

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada