dissabte, 14 d’agost del 2010

14/08/10. Quantes veus els ho hauran de demanar?

Benvolguts,
La lectura detallada dels diaris ens estimula (espero que no ens cansi). En aquest cas en Vicent Sanchis amb l’article “Manual de vicis” ens alliçona sobre els vicis dels polítics i el perill que aquests vicis es traspassin a les noves opcions independentistes. Un tast:
“A Catalunya hi ha un marge per a l'esperança i el somni. Això no vol dir que l'independentisme arrasi en les pròximes eleccions. Ni de bon tros. Però hi ha una gran lloc per a noves polítiques més sinceres i ambicioses. Potser els partits actuals poden cobrir-ne una part. Sempre que sigui admetent els canvis que alguns d'ells són capaços d'intuir. Però l'altra demana noves opcions. Que practiquin l'acció sincera i no només la gestualitat. Ahir es va saber que centenars de catalans han obert una llista a internet per demanar a les noves forces independentistes que superin les bregues personalistes i pactin per aconseguir fer real el seu somni.”

I un clam:

Senyors Carretero, Laporta, López Tena, Bertran i tots aquells que aspiren a un liderat raonable en la nova etapa que tant proclamen, ¿quantes veus els ho hauran de demanar? ¿Com es pot aspirar a fer un país millor per al futur si, una vegada i una altra, els que volen liderar-lo cauen en els pitjors defectes del passat?”


Que no ens passi res (és broma que deia el Cassen),

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada