divendres, 12 de novembre del 2010

03/11/10. Victor Alexandre. Espanya sap que Catalunya se'n va

Benvolguts,
Victor Alexandre, un escriptor molt conegut, independentista, autor de llibres com “Jo no soc espanyol” i “TV3 a traïció”, ha publicat aquest article, l’Ofensiva contra Catalunya, que val la pena de llegir.

Un tast:
Espanya sap que Catalunya se'n va. Ho sap de fa temps. De molt abans que ho sabessin els mateixos catalans. Alguns, fins i tot, encara no se n'han assabentat i d'altres fan veure que no ho saben. Però Catalunya se'n va. I com que, amb la seva marxa, Espanya experimentarà una crisi molt semblant a la del 1898, és comprensible que des de Madrid s'hagi dissenyat una estratègia per pal·liar-ne els efectes.

I una conclusió:
Però compte, que hi ha trampa! Hi ha trampa perquè l'atac del Partit Popular es fonamenta en la repulsiva sentència del Tribunal Constitucional espanyol, i aquesta sentència és obra dels dos partits que el configuren: Partit Popular i Partit Socialista. És a dir, que el disseny de l'ofensiva és de tots dos. L'únic que canvia són les aparences posteriors. Els socialistes construeixen la base legal de l'atac i els populars disparen les metralletes. I, per tal que tot això sigui possible, cal que els 25 diputats socialistes catalans que hi ha a Madrid votin cada dia, sistemàticament, en contra dels drets nacionals de Catalunya.


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada