divendres, 23 de juliol del 2010

23/07/10. Esquerra i la Solidaritat. Article de Vicent Partal

Benvolguts,

Ahir vaig ser a la Seu d'ERC assistint a un debat d'en Vicent Partal, director del Vilaweb a qui no coneixia personalment, i del President del Parlament de Catalunya Ernest Benach sobre la Política 2.0 o sigui la Política ajudada amb les eines informàtiques i de comunicació actuals. El debat fou molt interessant.

I precisament en el Vilaweb d'avui hi ha un article d'en Vicent Partal sobre el posicionament d'ERC a la Crida feta per en Laporta, en López Tena i l'Uriel Bertran. Un article que fa pensar molt!

Una frase de l'article: "Esquerra ha tardat molt poc a desmarcar-se de la Crida a la Solidaritat. Dues intervencions rotundes ahir, de Puigcercós i de Simó, semblen tancar totalment la porta al projecte de sumar forces independentistes amb vista a les eleccions de la tardor."

I una altra: "Anna Simó va dir ahir que Esquerra solament renunciaria a les sigles si era per a guanyar les eleccions." Doncs, d'això es tracta. Es tracta efectivament de guanyar les eleccions per proclamar la república. I això és així de senzill i així de difícil. I si Esquerra creu que això no és possible, aleshores m'agradaria que m'explicara en què es diferencia d'Artur Mas, quan diu que el país no és madur."

Jo també crec que ERC ens deu una explicació. I un debat de tota la militància sobre aquest tema ja que som un partit assembleari! I segurament que la militància l'acceptaria sempre que fos coherent, raonada i pensant en el país abans que en els seus propis interessos!


Què ens passa?

Llegiu l'article i sobretot opineu! Necessitem que els militants d'ERC opinin!

No comencem a estar fins als collons dels nostres partits polítics? (La citació és una llicència políticament incorrecte de la pronunciada per l'Estanislau Figueras, President de la Primera República Espanyola i citació obligada darrerament!)

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada